Thursday, November 17, 2011

SELAMAT DATANG KEPADA PELAJAR BARU


Saya mewakili seluruh warga Muadzam Shah mengucapkan TAHNIAH dan SYABAS kerana telah Berjaya mendapat tempat untuk melanjutkan pelajaran ke Politeknik Muadzam Shah bagi KEMASUKAN SESI DISEMBER 2011
Surat panggilan kemasukan pelajar telah diposkan kepada anda dan diharapkan pihak saudara/i dapat DOWNLOAD “Panduan Kemasukan Dan Pendaftaran” bagi Politeknik Muadzam Shah di alamat seperti berikut :


dan Pelan untuk menuju ke Politeknik Madzam Shah ;


Diharapkan pihak saudara/i dapat membaca Buku Panduan ini dengan teliti dan isikan butiran yang diperlukan agar dapat melancarkan proses pendaftaran yang akan diadakan.

Untuk pengetahuan pihak saudara/i, Sesi Kemasukan Disember 2011 ini dimulai dengan Pendaftaran Asrama pada 18 hb Disember 2011 (Ahad) di Kafeteria Politeknik kerana kawasan ini berhampiran dengan penginapan para pelajar. Saya pasti ramai ibu bapa yang telah membuat rancangan awal untuk menghantar anak mereka ke Politeknik dan tambahan pula hari tersebut adalah hari minggu, maka ramai ibu bapa tidak perlu mengambil cuti pada hari tersebut.

Untuk pengetahuan semua, Politeknik Muadzam Shah mempunyai 10 blok asrama bagi pelajar perempuan dan lelaki dan setiap blok tersebut mampu untuk menampung seramai 360 orang pelajar dalam satu-satu masa.


Untuk pengambilan pada kali ini semua pelajar telah pun ditawarkan asrama bagi kemudahan mereka. Jesteru itu ada beberapa keperluan yang perlu dibawa semasa mendaftar masuk ke asrama yang mana keperluan ini tidak disediakan oleh pihak politeknik iaitu ;
i.                     Cadar / Sarung tilam
ii.                   Sarung bantal
iii.                 Selimut
iv.                 Telekong pelajar Islam (bagi perempuan untuk menunaikan solat)
v.                   Baju Melayu dan Kain Sarung (bagi lelaki)
vi.                 Sejadah
vii.               Songkok / kupiah bagi menunaikan solat
viii.             Lain-lain keperluan diri.Akhir kata pihak kami mengalu-alukan kedatangan anda dan gunakanlah kesempatan ini untuk menimba seberapa banyak ilmu demi mencapai cita-cita dan impian terutama dari pihak keluarga dan hargai jasa dan mengorbanan mereka.

Sebarang pertanyaan dan kemusykilan bolehlah menghubungi pihak saya di email


MOHD HAZELY BIN ABDUL RAHIM
Pegawai Hal Hal Pelajar
(Pengambilan & Data)
Politeknik Muadzam Shah
Pahang

2 comments:

aretie idau said...

nape xblh downlod pun panduan kemasukan tu...xpahm la?

Noor Farhana said...

pasal pembayaran yuran. . .saya sem 3, tpy nme xde dlm senarai KPT, so cmne na buat pembayarn yer. . .

Post a Comment